2016-10-29 21:13:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ne ígérjen túl sokat

Napi horoszkóp október 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap a Skorpió jegyében áll együtt a Merkúrral. Délután aktív, eleven és nagyon boldog lesz. Szervezzen magának egy nagyon különleges programot. Csúcsformában van, és ezt nagyon tudja majd élvezni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Élvezze a napot. Tegye azt, amit a szíve kíván. Végül is ez a nap a pihenését. Az elkövetkezendő időkben érdekes találkozások várnak Önre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll, a Vénusz viszont a Nyilas jegyében, és ez jót tesz Önnek. Ki tud kapcsolódni, és nagyon fogja élvezni ezt a napot. Egy csapásra jobban fogja érezni magát. Este a Vénusz meglágyítja majd a szívét.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Jól ki tud jönni a többiekkel és ért ahhoz, hogyan élvezheti a legjobban az életet. Érdekes beszélgetéseket folytathat. Vidám és könnyed hangulatban töltheti a napot. Ügyeljen arra, nehogy túl sokat ígérjen. Este egy félreértést azonnal el kell oszlatnia.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll, de a Vénusz a Nyilas jegyében látható. Jó hangulatban van, élményeket szeretne gyűjteni. Fantasztikus bolygóállásai vannak.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Töltse fel magát jól energiával. Nyugalomra van szüksége, ez főleg a kora reggeli órákra érvényes. A délután társasági jellegű, nyílt és kommunikatív lesz. Ne töltse egyedül ezeket az órákat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22
A Hold a Skorpió jegyében áll, ma mindenki nehezen ébred, de Önnek lehetősége van arra is, hogy ágyban reggelizzen. Ebédeljen együtt a barátaival, jól szórakozhatnak. Kedvesének sem lesz ez ellenére.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold, a Nap és a Merkúr is a Skorpió jegyében áll. Ez felébreszti az Ön vállalkozó kedvét. Mindenképpen menjen emberek közé. Szórakozzon újabb, vagy régebbi ismerőseivel, mutassa ki az érzelmeit.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Vénusz a Nyilas jegyében áll. Most találkozhat a szerelemmel, flörtölhet. Ma ne zárkózzon be, menjen emberek közé.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll, a szenvedélyek jegyében. Önnek nagyon magasak az elvárásai, főleg szerelem tekintetében. Ez az év egyik legszebb napjának ígérkezik. Egy félreértés hamar tisztázódhat, és vidám lesz az este.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Most kellene összeszerveznie a barátait, és közös programot kellene találniuk. Ha egyedül indul útnak, biztosan érdekes emberekkel találkozik.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ma pihenjen minél többet. Akkor is lassítson, ha korábban ébred, mint tervezte. Tegyen egy hosszú sétát, akkor is, ha esik az eső.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: